Tuolla Naamakirjassa on eräs ryhmä nimeltä "Annetaan, lahjoitetaan, otetaan vastaan / Etelä-Karjala". Kuten arvata saattaa, sen keskiverto postaus sisältää yh-mamman joka haluaa merkkivaunut tai juuri oikeanlaista puuta olevat terassikalusteet. "Mie en sit mitää muovipaskoi huoli : )))". Jos jotain on tarjolla, se on sitten kirjaimellista hevonpaskaa tai reikäisiä sukkia.

Sattumalta käsissäni pyörii ylimääräinen kaapelidigiboksi. Toisaalta olen huomannut, että palstalla on hyvin usein sellaisen tarvitsijoita. Otin ensimmäiseen näkemääni yhteyttä. Hän oli yhä boksia vailla. Vaihdoimme yhteystiedot. Juuri ennen sovittua tapaamista tulee viesti: "En tarviikkaa enään kun sain äitiltä"

Vaan en lannistunut. Otin seuraavan tarjokkaan. Kerroin tarjoavani kaapelidigiboksia. Hae pois. Tulee vastaus: "Voiks tuoda sen Imatralle?"

En. Nyt perkele. Että pitäisi saada ilmaiseksi, ja pitäisi saada vielä ilmainen toimitus kotiovelle? On aika avata sanainen arkku ja kirjoittaa digiboksi-ilmoitus, joka lopettaa kaikki digiboksi-ilmoitukset.

"Annetaan: Kaapelidigiboksi.

Kyllä vain, te loputtomat digiboksin perään natisijat, joille olen tätä jo pariin kertaan yksityisviestillä tarjonnut. Nyt on tilaisuus saada ihkaomaksi ihan aito kaapelidigiboksi, jota en sattuneesta syystä enää itse tarvitse. Tarunhohtoinen musta laatikko sijaitsee läntisessä Lappeenrannassa, josta sen voi ensimmäinen tahtotilansa kirjallisesti ja ymmärrettävästi ilmaiseva tösserö hakea ihan itse. Niin, nimenomaan hakea. En toimita mihinkään Imatralle ilmaista digiboksiani.

Tämä ei ole mikä tahansa digiboksi. Se on merkkiä Dantax. Ei, ei Tampax. Taattua tanskalaista laatua suoraan Kiinasta. Huomioi:
1) Tyylikäs mattamusta pinta. Sopii mihin hyvänsä sisustustyyliin. Värikoodi Maston 121 löytyy jokaisesta rautakaupasta, jos ajat tällä digiboksilla vaikkapa kolarin.
2) Kauko-**tun-säädin. That's right! Nyt sinun ei tarvitse enää nostaa edes laiskaa haitariasi sohvan pohjalta kanavaa vaihtaaksesi. Nykyaika mahdollistaa samanaikaisen sipsien syömisen ja kanavien läpi purjehtimisen. Säätimessä on myös paristot, joissa on latinki tallella.
3) Tyylikäs merkkivalo. Punainen valo sanoo, että boksi ei ole päällä. Sininen sanoo, että on. Kuultuaan tästä mullistavasta ihmeestä Applen koko insinöörikööri lopetti välittömästi työnsä ja siirtyi kykyjänsä vastaavaan hommaan perunapeltoa kuokkimaan.
4) Conax-korttipaikka. Tämä on jo niin Amerikkaa, että! Voit työntää sisään kanavapakettikortin ja katsoa televisiota vielä hintavammin kuin nyt.
5) Tuuletusritilät. Näiden kautta kuuma ilmavirta pääsee pois boksin peltisistä sisätiloista. Eikö olekin mukava ajatus herätä iltapäiväunilta kotiin, joka ei ole liekeissä?

Hakekaa pois tai nakkaan SER-jätteisiin."
 
Päivitys: Puoli tuntia ja 32 tykkäystä myöhemmin boksille löytyi ottaja.