Helsingissä avattiin sitten EM-kisat. Ja kohta on jo olympialaisetkin! Turhat kisat! Ihan siksi antoivat, että voisivat meille nauraa. Sormella osoittelevat, että hah hah haa, siellä nyt pelailevat ja luulevat merkitsevänsä jotakin, kun kaikki kuitenkin jo odottavat olympialaisia eikä pelkät maanosakisat kiinnosta ketään. Perkele, en kestä.

Sitä paitsi ne avajaisetkin, ne oli omituiset! Performanssitaidetta! Mitä ne oikein ajatteli? Ei se elämyksiä ja mahtavia audiovisuaalisia kokemuksia hakeva saksalaisturisti halua nähdä mitään sukkien heiluttelua tuulessa. Musiikkikin oli suomalaista roskaa! Miksei Bachia, missä Vivaldi?

Kyllä hävettää olla suomalainen. Mitä ne nyt ajattelee meistä siellä Saksassa / Italiassa / Kongon demokraattisessa tasavallassa? Varmaan ihan samaa kuin tähän astikin. "Noi on niitä ketä äänesti persuja!" Juntteja, tolloja, jotain kamalia epäeurooppalaisia, sivistymättömiä urpoja. Ihan varmasti katsovat Kreikassakin tarkasti, että nyt se Halla-aho taas sanoi että tankki, voi helvetin helvetti. Minä ajan pääni jäädyksiin! Häpeä on kestämätön. Teen seppukun, perinteisin ei-suomalaisin menoin. Rituaalissa kylvyn saa korvata viimeinen saunominen. Perkele, koskaan en palaa...muutan Ruotsiin. Enkä kerro kenellekään mistä olen syntyisin.

Täysi fiasko, huonot esiintyjätkin oli ja kalja oli muovituopeissa.